Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mayıs 2016 - 20:29 Yorum: 0

Süleymanpaşa’nın Çehresi Değişiyor

Süleymanpaşa Belediyesi yaptığı çalışmalarla Süleymanpaşa'ya yeni bir kimlik kazandırmaya devam ediyor.

Süleymanpaşa’nın Çehresi Değişiyor

Süleymanpaşa Belediyesi yaptığı çalışmalarla Süleymanpaşa'ya yeni bir kimlik kazandırmaya devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan altyapı çalışmaları sonrası üst yapı çalışmalarında da etkin bir rol oynayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları biten yerlerde yol ve kaldırım yapım çalışmalarını en modern şekilde gerçekleştiriyor.

Süleymanpaşa'yı adeta yeniden oluşturup, uzun yıllar geriye gitmemesi için adımlarını sağlam atan Süleymanpaşa Belediyesi, vatandaşların için yaptığı yeni alanlarla da vatandaşların takdirini topluyor.

Vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için çalışmalar gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi, hem ucuz hem de kaliteli çay bahçeleri, modern park alanları, ücretsiz internet alanları ve daha birçok hizmeti Süleymanpaşalılar ile buluşturuyor.

"SÖZLERİMİZİ TEK TEK YERİNE GETİRMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Birlikte yöneteceğiz sloganıyla çıktığımız yolda seçim dönemindeki sözlerimizi tek tek yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. 100. Yıl mahallesinde Mutlu Kent Çay Bahçesi ve arkasındaki yolu trafiğe kapatırken burada uygulanacak projeyi halkımız seçmişti. Hemen sonrasında ise Değirmenaltı Caddemiz için proje örneklerini halkımıza sunduk ve onlar karar verdi. Şu anda da ekiplerimiz Değirmenaltı Caddemizin yeni yüzünü, Değirmenaltı'na yakışır bir caddeyi vatandaşlarımıza kazandırmak için yoğun çaba harcıyor" dedi.

"HALKIMIZIN MUTLU OLACAĞI YERLER YAPIYORUZ"

Yol yapım çalışmaları sırasında şehri asfalt ve taş görüntüsünden kurtarmak için yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Başkan Eşkinat, "Bir yandan bozulan yollarımızın yeniden yapılması bir yandan yeni yollar açılması ve maalesef kişi başına düşen yeşil alanın çok çok düşük olması nedeniyle şehrimizi betonlaşmadan kurtarmak adına yeni yeşil alanlar açıp bu alanları halkımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Örneğin Altınova Mahallesi'nde yaptığımız çalışmalarla atıl durumda olan Altınova sahilde bir yürüyüş yolu ve spor alanı kazandırdık. Önümüzdeki günler de sahili daha da renkli hale getirecek çay bahçemiz hizmete girecek. Yine atıl durumda birçok parkımız mevcuttu. Onları spor aletleri ve oyun parkları ile donatıp çevre düzenlemesini yaptıktan sonra sahiplendirerek halkımıza yeniden hizmet etmeleri sağladık, sağlıyoruz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak daha önce yapılan hizmetleri yenilemenin yanı sıra bir yandan yeni alanlar açarak halkımızın mutlu olacağı yerler yapıyoruz" diye konuştu.

Süleymanpaşa’nın Çehresi Değişiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber