Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 17:33 Yorum: 0

Sultanbeyli Belediyesi personeline ilkyardım eğitimi

Sultanbeyli Belediyesi, çalışanlarına ilkyardım eğitimi düzenliyor.

Sultanbeyli Belediyesi personeline ilkyardım eğitimi

Sultanbeyli Belediyesi, çalışanlarına ilkyardım eğitimi düzenliyor. Eğitimle personele acil durumlarda yaralıya uygulanabilecek müdahaleleri uygulamalı olarak gösterecek.

Sultanbeyli Belediyesi "Kendini ve Kentini Geliştiren Belediye" sloganıyla insan odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Personeline yıl boyunca hizmet içi verilen eğitimler, hizmetin kalitesini arttırırken kimi zaman da hayat kurtarıyor. Halka kaliteli hizmet sunmak için personeline sık sık eğitimler veren Sultanbeyli Belediyesi bu sefer de çalışanlarına ilkyardım eğitimi düzenliyor. Eğitimle personele acil durumlarda yaralıya nasıl davranacağı, ne şekilde müdahale edeceği uygulamalı olarak anlatılıyor. Sertifikalı eğitim 4 grup halinde sürdürülüyor ve her grup 2 gün boyunca 16 saat eğitim alıyor. Eğitim sonunda kursiyerler sertifika alabilmek için Sağlık Bakanlığı tarafından teorik ve uygulamalı sınava tabi tutulacak ve belediye personeli ilkyardımda müdahale için yetkili olacak. Aydos Seminer Salonu'nda yapılan eğitimler, Marmara Üniversitesinde görevli ve alanında uzman olan Nurcan Uçar Fındıklı ve Emine Işık tarafından veriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber