Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2017 - 14:03 Yorum: 0

Sultanbeyli Belediyespor’dan farklı galibiyet

Sultanbeyli Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup 9. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor'u 6-1'lik skorla mağlup etti.

Sultanbeyli Belediyespor’dan farklı galibiyet

Sultanbeyli Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup 9. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor'u 6-1'lik skorla mağlup etti.

Teknik Direktör Cem Cambaz'ın gelişinin ardından oldukça iyi bir hava yakalayan ve deplasmanda 3 puana 4 golle ulaşan yeşil-beyazlılar, bu hafta da Büyükçekmece Tepecikspor karşısında farklı galibiyete ulaştı. Maçın ilk dakikalarından itibaren taraftar desteğini arkasına alan yeşil-beyazlılar ataklardan sonuç alamayınca rakibin kontratağına engel olamadı ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya oldukça istekli başlayan yeşil-beyazlılar henüz 47. dakikada Anıl Gir'in golüyle beraberliği yakaladı. 54. dakikada hakemin düdüğü ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Serkan Silan, takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. 59. dakikada Anıl'ın attığı ikinci gol durumu 3-1'e getirdi. 71. dakikada ise penaltıyı kullanmak üzere topun başına Umut Eskiköy geçti ve durumu 4-1'e getirdi. Anıl Gir oldukça yüksek bir performans gösterdiği maçta dakikalar 76'yı gösteriyorken takımın 5. kendisinin 3. golünü kaydetti. Ardından Hakan Akman, Anıl'ın asistine çok iyi yükseldi ve attığı kafa vuruşuyla maçın skorunu 6-1 olarak belirledi. Maçın ardından teknik heyet ve futbolcular galibiyeti taraftarlarla coşkuyla kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber