Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Eylül 2016 - 09:13 Yorum: 0

Sultanbeyli de yakalanan 3 kasa hırsızı tutuklandı

Sultanbeyli'de polis tarafından yapılan operasyonda ilçenin korkulu rüyası haline gelen kasa hırsızları yakalandı.

Sultanbeyli de yakalanan 3 kasa hırsızı tutuklandı

Sultanbeyli'de polis tarafından yapılan operasyonda ilçenin korkulu rüyası haline gelen kasa hırsızları yakalandı. Öte yandan, bir işyerine giren 3 zanlının hırsızlık anı ve kameraları etkisin hale getirme çabaları saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli'de ev ve iş yerlerindeki çelik kasalara dadanan hırsızları Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan hırsızlıkların ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri geniş çaplı operasyon başlattı. Üç hırsızlık zanlısı bir iş yerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen ve polis tarafından yakalanan üç zanlının çok sayıda suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Zanlılar M.D.B M.O ve M.D Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Anadolu adliyesine sevk edildi. Yaptıkları son hırsızlık kameralara da yansıyan 3 kafadar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık anı kameralara yansıdı

Kasa hırsızlarının yakalanmadan önce yapığı en son hırsızlık kameralara yansıdı. Görüntülerde önce ellerinde fener yüzlerinde maske olan kafadarlar iş yerine giriyor. İçeride bir süre keşif yapan hırsızlar gözlerine kestirdikleri kasayı çalmaya hazırlanırken kamerayı fark ediyor. İçlerinden birisi kameranın yönünü değiştirmek için çabalamaya başlıyor. Bir süre denedikten sonra kameranın yönünü değiştirebiliyor. İçerisinde yaklaşık 5 bin lira ,çok sayıda çek ve şirkete ait 20 aracın anahtarını çalan hırsızlar daha sonra olay yerinden kasayı alarak kaçıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber