Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Eylül 2017 - 14:08 Yorum: 0

Sultanbeyli’de 5 katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı

Sultanbeyli'de 5 katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevrede bulunan...

Sultanbeyli’de 5 katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı

Sultanbeyli'de 5 katlı bir binanın çatı katı alev alev yandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevrede bulunan diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Sultanbeyli Kova Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Binanın çatısının alev alev yandığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binada bulunan kişileri tahliye ederek yangına müdahale etti.

Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri çevrede bulunan başka binalara sıçramadan yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına aldı. Korkutan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber