Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Sultanbeyli’de üç binanın çatısı alev alev yandı

Sultanbeyli'de iddiaya göre çatıyı kirleten kuşların konmaması için dökülen zift yangın çıkmasına neden oldu.

Sultanbeyli’de üç binanın çatısı alev alev yandı

Sultanbeyli'de iddiaya göre çatıyı kirleten kuşların konmaması için dökülen zift yangın çıkmasına neden oldu. Aşırı sıcaktan alev alan ziftin döküldüğü binanın çatı katı ve bitişikte bulunan iki binanın çatısı alev alev yanarken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Sultanbeyli Necip Fazıl Caddesi'nde bulunan bir binanın çatı katında çıktı. İddiaya göre, bina sahibi çatıya kuşların konarak kirletmesini engellemek için çatıya zift döktü. Dökülen zift sıcaktan alev alınca binanın çatı katı yanmaya başladı. Kısa sürede çatı katı alev topuna dönerken, yangın bitişikte bulunan iki binanın çatısına da sıçradı. Olay yerine gelen Sultanbeyli ile çevre ilçelerde bulunan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında mahallede büyük panik yaşanırken, yangın itfaiyenin bir saatlik çalışması sonrası söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber