Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 16:33 Yorum: 0

Sultanbeyli’ye 8 yılda 34 okul

Sultanbeyli Belediyesi 2009 yılından bu yana eğitime vermiş olduğu destekle ilçenin gelişimini sağlamaya devam ediyor.

Sultanbeyli’ye 8 yılda 34 okul

Sultanbeyli Belediyesi 2009 yılından bu yana eğitime vermiş olduğu destekle ilçenin gelişimini sağlamaya devam ediyor.

Sultanbeyli Belediyesi hayata geçirmiş olduğu okullarla eğitime ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu. İlçe genelinde açılan modern okullarda eğitim gören gençler başarılarıyla da göz dolduruyor. Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren SUGEM'de 6 öğrenci Fen Lisesini, 143 öğrenci Anadolu Lisesi ve 27 öğrenci de Anadolu İmam Hatip Lisesini kazandı.

Sultanbeyli'de 2009 öncesi 37 okul eğitim faaliyetlerine devam ederken bu sayıya 2009'dan sonra 34 okul daha eklendi ve toplamda 71 okul eğitim hayatına devam ediyor. 2009'dan sonra 4 spor salonu da faaliyete geçerek kapılarını öğrencilere açmış durumda.

2009'dan sonra okul sayısında gözlenen bu artış Sultanbeyli'deki öğrencilerin ilçe dışındaki okullara gitmek zorunda olmasını ortadan kaldırırken okul sayısının artmasından dolayı ilçe sakinleri memnuniyetlerini her fırsatta dile getiriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber