Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2020 - 09:08 Yorum: 0

Sultangazi Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu sokaklara taşıdı

Sultangazi Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle çocukların katılımıyla yapılacak etkinliklerin iptal edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Sultangazi Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu sokaklara taşıdı

Sultangazi Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle çocukların katılımıyla yapılacak etkinliklerin iptal edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu sokaklara taşıdı.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri iptal edilmişti. Bayram heyecanı ve coşkusunu çocuklara yaşatmak isteyen Sultangazi Belediyesi'nin gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında ilçenin sokaklarında minikler için gösteri ekipleri gezdi. İlçenin 15 mahallesinde camlara ve balkonlara çıkan vatandaşlara Türk bayrağı ile çocuklara hediyeler dağıtıldı.

"23 Nisan'ı da coşkuyla kutlamak istediğimiz için sokaklara, mahallelere inelim dedik"

Sultangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yaşar Taner, "Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten dolayı ülkemizde de 20 yaş altı çocukların sokağa çıkması yasaklandı. 23 Nisan'ı da coşkuyla kutlamak istediğimiz için sokaklara, mahallelere inelim dedik. Caddeleri süsleyelim dedik bayraklarımızla birlikte. Hem çocuklarla eğlenceli vakit geçirelim hem de güzel küçük hediyeler verelim istedik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber