Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Haziran 2016 - 22:33 Yorum: 0

Sultangazi Belediyesi, Bombalı Saldırı Nedeniyle Ramazan Etkinliklerini İptal Etti

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sonrasında Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği gece etkinliklerini iptal etti.

Sultangazi Belediyesi, Bombalı Saldırı Nedeniyle Ramazan Etkinliklerini İptal Etti

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sonrasında Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği gece etkinliklerini iptal etti. İftar programı sonrasında ise patlamada hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim okutuldu.

Dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen bombalı terör saldırısı sonrasında Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği gece etkinliklerini iptal etti. Bu akşam Ardahanlıları iftar sofrasında misafir eden Sultangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan etkinlik alanlarında patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için iftar öncesinde ve sonrasında Kuran-ı Kerim okuttu. Sultangazi Belediyesi Yeni Etkinlik Alanında Ardahanlılara özel düzenlenen iftar programına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın yanı sıra ilçede görev alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda Ardahanlı vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasıyla birlikte, programa katılan yaklaşık bin 500 kişi birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

İftar öncesinde yaptığı açıklamada patlama nedeniyle Ramazan etkinliklerini iptal ettiklerini söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Dün akşam meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Böyle bir Ramazan gününde acı bir olay yaşadık. Bu olayda gördük ki terör sadece milletimiz olarak bizim değil. Küresel manada, topyekûn bir karşı koyuşu ortaya çıkarmamız gerektiğini ortaya çıkartmıştır. Bu manada bundan sonraki duruşlar evrensel olarak net olmalıdır. Bizde Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığımız etkinliklerin gece olan uygulamalarını iptal ettik. Dolayısıyla hocalarımız şehitlerimiz adına bu akşam Kuran-ı Kerim okuyacaklar, onlar adına sohbetler edip dualar edecekler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber