Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Aralık 2020 - 22:13 Yorum: 0

Sultangazi Belediyesi’nden örnek davranış

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde korona virüs (Covid-19) tedavisi gören bir vatandaşın sosyal medya çağrısına Sultangazi Belediyesi...

Sultangazi Belediyesi’nden örnek davranış

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde korona virüs (Covid-19) tedavisi gören bir vatandaşın sosyal medya çağrısına Sultangazi Belediyesi hemen karşılık vererek, vatandaşın istediği elbiselerini evinde alarak hastaneye götürdü.

Sultangazi Belediyesi, korona virüsle mücadele günlerinde örnek bir davranışa imza atarak, tedavi altındaki bir vatandaşın imdadına yetişti. Bağcılar'da ikamet eden ancak korona virüs (Covid-19) nedeniyle Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde bulunan bir kişiye refakatçilik eden Sefa Ermiş isimli bir kişi, hastasının elbisesinin kalmaması ve ailesinin karantinada olması sebebiyle Sultangazi Belediyesini etiketleyerek sosyal medyadan destek istedi. Sefa Ermiş'in paylaşımına kıyafetlerinin tükendiğini ve Bağcılar'daki evinden alınması talebinde bulundu. Vatandaşın bu talebini alan Zabıta ekipleri hızla harekete geçerek Sefa Ermiş'in evine gitti. Aileden elbiseleri alan ekipler, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan Sefa Ermiş'e götürerek teslim etti. Sultangazi Belediyesi'nin bu örnek davranışı sosyal medya üzerinden takdirle karşılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber