Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:03 Yorum: 0

Sultangazi’de binlerce öğrenciye 660 bin defter yardımı yapıldı

Sultangazi'de yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde ilçede eğitim gören 110 bin öğrenciye 660 bin defter dağıtıldı.

Sultangazi’de binlerce öğrenciye 660 bin defter yardımı yapıldı

Sultangazi'de yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde ilçede eğitim gören 110 bin öğrenciye 660 bin defter dağıtıldı. Ailelerin eğitim yükünü azaltan kırtasiye desteği velilerin de yüzünü güldürdü.

Yeni eğitim- öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler için ilk ders zili çaldı. Sultangazi'de eğitim gören binlerce öğrenciye Sultangazi Belediyesi tarafından 660 bin defter yardımı yapıldı. Ailelerin eğitim yükünü azaltmak için yapılan kırtasiye desteği velileri de memnun etti. Öğrencilerin ilk ders heyecanına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da ortak oldu.

Başkan Altunay, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Çocukların ilk gün heyecanlarına ortak olduklarını belirten Başkan Altunay, "Çocuklar ilk heyecanlarını yaşıyorlar bugün. Bayraklarla, defterlerle kitaplarla yeniş eğitim dönemine merhaba demenin sevincini yaşıyorlar. İnanıyorum ki yıl boyunca da başarılı bir dönem geçirecekler. Çünkü sınıflarımız artık çok rahatladı, sayı olarak çoğaldı. Yeni yapılan okullar ve dersliklerle çocuklar artık daha rahat bir ders ortamına kavuştu. Her geçen günde artıyor. Dolayısıyla onların sevinçlerine ortak olmak için bugün birlikteyiz. Bugün kazasız belasız, başarılı bir yıl temenni ediyorum. Her geçen gün sayımız artıyor. 110 bin öğrencimiz var. 600 bin üzerinde defter dağıttık öğrencilerimize dağıtmış bulunuyoruz. Devletimiz de kitaplarını dağıtıyor. "Bizim kitaplar devletten defterler belediyeden" sloganımızla devam ediyoruz çalışmalarımıza" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber