Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2022 - 16:44 Yorum: 0

Sultangazi’de ehliyetsiz gencin drift şovu az daha faciayla bitiyordu

Sultangazi'de drift yapan ehliyetsiz genç, aracının kontrolünü kaybedince takla atarak karşı şeride geçti.

Sultangazi’de ehliyetsiz gencin drift şovu az daha faciayla bitiyordu

Sultangazi'de drift yapan ehliyetsiz genç, aracının kontrolünü kaybedince takla atarak karşı şeride geçti. Araç ardından seyir halindeki başka bir otomobile çarparken, ölen ya da yaralananın olmadığı kazada facianın eşiğinden dönüldü.

Olay saat 14.00 sıralarında Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Uğurmumcu Mahallesi'nden Küçükköy istikametine 77 AAP 640 plakalı otomobille ilerleyen ehliyetsiz genç, drift yaparken aracın kontrolünü kaybetti. İçinde sürücüyle birlikte 4 gencin bulunduğu otomobil takla atıp önce refüje ardından ağaca çarptı. Karşı şeride geçen araç, içerisinde 1'i çocuk 4 kişinin bulunduğu Muhittin Karagöz idaresindeki 34 AAR 292 plakalı otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta yakıt sızıntısı olduğu için güvenlik önlemi alırken, vatandaşlar ise çevrede sigara içmemeleri konusunda uyarıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, her iki araçta da hasar oluştu.

Olay anını anlatan vatandaşlardan Şaban Özdemir, "İleride bizim dükkanımız var. Çalışırken birden pat diye bir ses geldi. Baktım araç 2 defa takla attı ve ağaçlara çarparak yere düştü. Muhtemelen yol ıslaktı 4 kişi sağ salim çıktı. Allah'ın izni ile kimseye bir şey olmadı" dedi.

Kaza anında otomobilde bulunan bir kişi ise, "Biz Arnavutköy tarafından geldik aşağıdan döndük. Bu tarafa doğru geliyorduk birden araba fırladı ve ağaca vurdu sonrada üstümüze düştü. Ya ölseydik ne olacaktı. Sürücüsü orada ama diyor ki "ben sürmüyordum'. "Aracın sürücüsü birazdan gelecek" diyor. Aracın içinden sürücüyü biz çıkardık. Şimdi de ben değilim diyor. Kim bilir kimi getirecekler" dedi.

Öte yandan sürücü hakkında, ehliyetsiz araç kullanma ve tehlikeli şerit değiştirme suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber