Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Asayiş 23 Nisan 2021 - 09:53 Yorum: 0

Sultangazi’de otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı; 2 yaralı

Sultangazi'de yola çıkan otomobil ile motosiklet çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Sultangazi’de otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı; 2 yaralı

Sultangazi'de yola çıkan otomobil ile motosiklet çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle havada takla atarak yere düşerken, yaşanan feci kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 11:30 sıralarında Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile ara sokaktan caddeye çıkan otomobil, cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi yola savruldu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.

O anlar kamerada

Önceki gün meydana gelen olayda cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet ara sokaktan caddeye çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpışması bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ara sokaktan çıkan otomobilin caddede seyir halinde olan motosiklet ile kafa kafa çarpıştığı görülüyor. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kişinin ise çarpışmanın etkisiyle yola savrulduğu görülüyor.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber