Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 10 Şubat 2019 - 12:03 Yorum: 0

Sultangazi’de silahlı soygun

Sultangazi'deki bir markette silahlı soygun yaşandı. Doktorların kullandığı ağız maskesiyle markete giren zanlı, yaklaşık 9 bin lirayı çalarak olay...

Sultangazi’de silahlı soygun

Sultangazi'deki bir markette silahlı soygun yaşandı. Doktorların kullandığı ağız maskesiyle markete giren zanlı, yaklaşık 9 bin lirayı çalarak olay yerinden uzaklaştı.

Olay, Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde gerçekleşti. Doktorların kullandığı ağız maskeli ve silahlı şahıs, sabah saatlerinde geldiği markette kasiyere silah doğrulttu. Kasada bulunan yaklaşık 9 bin lirayı gasp eden zanlı daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Olay yerinde incelemelerini sürdüren ekipler kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber