Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2021 - 10:23 Yorum: 0

Sultangazi’de trafik kazası: 1 yaralı

Sultangazi'de dün akşam saatlerinde park halindeki bir araca çarpan sürücü kolundan hafif bir şekilde yaralandı.

Sultangazi’de trafik kazası: 1 yaralı

Sultangazi'de dün akşam saatlerinde park halindeki bir araca çarpan sürücü kolundan hafif bir şekilde yaralandı. 2 araçta da maddi hasar oluştu.

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Habibler Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Öner Öterkuş yönetimindeki 42 AYB 78 plakalı Opel marka hafif ticari araç sürücüsü, seyir halindeki bir kamyonun kendisini sıkıştırması nedeni ile park halindeki Peugeot marka 34 FV 6784 plakalı araca arkadan çarptı. Yaşanan kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken kazada Öner Öterkuş kolundan yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Sağlık ekipleri ise yaralıya olay yerinde müdahale etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber