Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2017 - 12:08 Yorum: 0

Sultanlar, yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonu öncesi antrenmanlarını sürdürüyor.

Sultanlar, yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2017-2018 sezonu öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. 2 haftalık anatomik adaptasyon sürecini geride bırakan yeşil beyazlı ekip, yoğun bir antrenman periyodu ile yeni sezona hazırlanıyor.

2017-2018 sezonunda Voleybol Bayanlar 1. Ligi A Grubu'nda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Tarık Almış Spor Salonu'nda sürdürüyor. Baş Antrenör Aykut Lale yönetiminde gerçekleşen antrenmanda açma germe hareketlerinin ardından toplu egzersizler yapılıyor. Antrenman planlaması hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü Aykut Lale, takımın sezonu açmasının ardından geçen iki haftalık sürecin anatomik adaptasyonla geçtiğini söyledi. Yoğun bir antrenman programı yaptıklarını belirten Lale, "Antrenman programımızın 3'ncü ve 4'ncü haftalarında maksimal kuvvet çalışmaları ile devam edeceğiz. Sezon başı olması itibariyle güç ağırlıklı antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncularımız da bu süreçte oldukça istekliler. Antrenmanlarımız güzel gidiyor" diye konuştu.

Baş Antrenör Aykut Lale, yeşil beyazlı ekibin 2 hazırlık turnuvasına katılabileceğini söyledi. Çanakkale ve İstanbul'dan turnuva teklifi aldıklarını dile getiren Lale, "Takvimimize uyarsa, Çanakkale, ardından da İstanbul'da bir turnuvaya katılabiliriz. Netleştiği zaman kamuoyu ile bu turnuvaların programını paylaşacağız" diye konuştu.

Sultanlar, yeni sezona hazırlanıyor

Sultanlar, yeni sezona hazırlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber