Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Murat Durmaz Daire Başkanlığına atandı

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Murat Durmaz, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Murat Durmaz Daire Başkanlığına atandı

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Murat Durmaz, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı.

Malatya'daki Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü olan Murat Durmaz, 3 yıl süren görevinin ardından Tarım İşletmeleri Genel müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'na atandı. Görev süresince büyük projelere imza atan ve sosyal alanda da başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Durmaz'ın yerine ise Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde görevli Hamdü Yücel getirildi.

Murat Durmaz kimdir?

3 yıl önce Bursa Karacabey Tarım İşletmesinden Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesine atanan Murat Durma, Sultansuyu Tarım İşletmesinde görev yaptığı süre içerisinde başarılı yatırımlarla gündeme geldi. Genel müdürlüğün de desteği ile otistik ve down sendromlu hastaların yararlanacağı hipoterapi merkezini hizmete açılmasında büyük katkı sağlayan Durmaz, kuruma ait bir çok yeni tesisin de halkın hizmetine sunulmasında önemli rol aldı. Kuruma ait atıl durumdaki 4 bin dönüme yakın araziyi kullanılabilir duruma getirerek işletmeye katkı sağlayan Durmaz'ın Sultansuyu Tarım işletmesinde ilk kez yapılan bir uygulama ile pansiyon atçılığını da geliştirdi. Yıllık işletmeye yılık 1,5 milyon TL gelir girmesinde etkili olan Durmaz, yarış sahalarında da adından söz ettirerek, bir çok aygır Sultansuyu Tarım işletmesinde yetiştirilmesinde öncü oldu. Durmaz, işletme çalışanlarını da unutmazken, işletme çalışanları ile lojmanlarda oturanların kullanabilmesi amacıyla işletmeye birçok sosyal tesis kazandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber