Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Ekim 2014 - 10:58 Yorum: 0

Suluova Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu

AMASYA (AA)  - Suluova Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2014 Ekim Ayı Olağan Genel Kurulu yapıldı.Öğretmenevi salonunda yapılan ve 40 köy muhtarının katıldığı genel kurul saygı...

Suluova Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurulu

AMASYA (AA)  - Suluova Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2014 Ekim Ayı Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Öğretmenevi salonunda yapılan ve 40 köy muhtarının katıldığı genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marş'ının okunmasıyla başladı.

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Mayıs ve Ekim ayları olmak üzere yılda iki defa genel kurulu yapıldığını belirten Birlik Başkanı, Kaymakam Hayatı Taşdan, amaçlarının ilçeye bağlı köylerin ve yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu söyledi.

Taşdan, 2014 yılı içinde 9 köyün içme suyu depo yapım ve onarım ihalelerinin yapılarak çalışmalara başlandığını ifade ederek, "Ayrıca İl  Özel İdaremiz bazı köylerimizin köy yollarını yaptı. Köylerimizdeki bir takım bireysel ihtiyaçlar karşılandı ve köylerimizin her birinin 2 bin 500 lira tutarında tuğla, beton, demir, çimento gibi malzeme ihtiyaçları karşılandı" dedi.

Birliğin 2015, 2016 ve 2017 yılları analitik bütçesinin görüşüldüğü genel kurulda 2 milyon 656 bin lira olarak belirlenen 2015 yılı yatırım programı kapsamında içme suyu, yol, sulama suyu, sanat yapısı, parke taşı ve diğer ihtiyaçlara göre çalışmalar yapmayı düşündüklerini belirterek programlar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Taşdan, tüm köy muhtarlarına her köye köy odası yapılmasını ve her köyde büyük bir Türk Bayrağı dalgalanması için çalışmalarını istedi.

Köy muhtarlarına daha kaliteli ve verimli hizmet verebilmeleri adına seminerler düzenleyeceklerini belirten Taşdan, "Köylerimizdeki çalışma ve hizmetlerinizde  gereken titizliği ve özveriyi gösterin. Vatandaşlarla diyaloğunuzu daima iyi tutun, herkese hakkaniyetle yaklaşıp eşit şekilde hizmet verin. Köylerimizin ihtiyaç ve taleplerini belirlerken de öncelik sırasına göre belirleyin. Bizlerle ve kendi aranızda daima istişare içinde olun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber