Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 16:23 Yorum: 0

Suluova'da telefon dolandırıcıları yakalandı

AMASYA (AA) - Suluova ilçesinde telefonla kendilerini emniyet görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 1'i Suriye uyruklu 2 kişi yakalandı.Edinilen bilgilere göre, polise...

Suluova'da telefon dolandırıcıları yakalandı

AMASYA (AA) - Suluova ilçesinde telefonla kendilerini emniyet görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 1'i Suriye uyruklu 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, polise başvuran Y.D, kendisini telefonla arayarak emniyet görevlisi olarak tanıtan kişinin, adının bir suç örgütüne karıştığını belirtip, kendisine yardımcı olmak için para istediğini, söz konusu kişinin yönlendirmesi doğrultusunda içinde 15 bin lira değerinde döviz ve altın olan poşeti evinin önündeki çöp kutusunun yanına bıraktığını söyledi.

Çöp kutusunun yanından poşeti alan 2 kişiden şüphelendiğini ve dolandırıldığını anladığını söyleyen Y.D. söz konusu şahısların bulunması için polisten yardım istedi. Şikeyet üzerine harekete geçen Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Y.D'nin eşkal tarifi üzerine, içinde 15 bin lira değerinde döviz ve altın bulunan poşetle birlikte kaçmaya çalışan A.Y. (17) ile Suriye uyruklu Ö.M.E'yi (33) yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber