Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Sumbas Kaymakamı Deveci, göreve başladı

OSMANİYE (AA) - Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Sumbas kaymakamı olarak atanan Bedir Deveci görevine başladı.Kaymakam Deveci, makamında yaptığı açıklamada ilk kez kaymakamlık yapacağı...

Sumbas Kaymakamı Deveci, göreve başladı

OSMANİYE (AA) - Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Sumbas kaymakamı olarak atanan Bedir Deveci görevine başladı.

Kaymakam Deveci, makamında yaptığı açıklamada ilk kez kaymakamlık yapacağı Sumbas'a atanmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Devletin ilçedeki temsilcisi olarak, her bireyin kendisi için aynı değerleri taşıdığını ifade eden Deveci, unları kaydetti:

"Göreve başladığım bugün itibariyle Sumbaslı hemşehrilerime kapımızı ve gönlümüzü açıyoruz. İmkanlarımız dahilinde en üst düzeydeki amirden bütün çalışanlarına kadar iyi ve adil hizmet etmek, en temel görevimiz olacaktır. Bu bağlamda kökeni, cinsiyeti, statüsü ne olursa olsun, toplumumuzun bütün bireyleri bizim için eşittir. Sumbas'ta olmaktan ve halkımıza hizmet edeceğimden son derece mutluyum. Bütün Sumbas'lı hemşehrilerimi devletimizin sıcak muhabbetiyle kucaklıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber