Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Haziran 2018 - 11:08 Yorum: 0

Sümer’den gençlere nasihat

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, geleceğin takımını inşa ederken, gelecek sezondan itibaren A Takım kadrosunda yer alması planlanan genç oyunculara...

Sümer’den gençlere nasihat

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, geleceğin takımını inşa ederken, gelecek sezondan itibaren A Takım kadrosunda yer alması planlanan genç oyunculara ise önemli nasihatlerde bulunuyor. Futbolculara hayatından kesitler veren Sümer, "Yaşantım mücadeleyle geçti. Savaşçı bir ruha sahibim. Sizden de aynı şeyi bekliyorum" dedi.

Trabzonspor hikayesi tribünlerde başlayan, daha sonralarda ise futbolculuk, teknik adamlık ile başkanlık görevlerini yaparak kulübün her safhasında bulunan ve bordo-mavili kulübün yaşadığı şampiyonlukların ikisinde imzası bulunan Genel Koordinatör Özkan Sümer, geleceğin Trabzonspor'unu inşa etmek için titiz bir çalışma yürütüyor. Gelecek sezondan itibaren tecrübeli ve genç isimleri bir araya getirip iskelet bir kadro oluşturarak Trabzonspor'u yarışmacı kimliğine büründürmeyi arzulayan Sümer, Türk futboluna birçok oyuncu kazandırdığı bordo-mavili kulübün altyapısına da büyük bir güven duyuyor.

"Altyapı ön planda olacak"

Yeni sezon öncesi Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve Türk futbolunun önemli oyuncuları arasına giren Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür ile sürekli görüşme halinde olan Sümer, gelecek sezondan itibaren A Takım ve 1461 Trabzon'un kadrosuna dahil etmeyi planladığı genç oyuncularla da bir araya gelerek onlara nasihat ediyor. Trabzonspor'un öz kaynaklarını en iyi şekilde kullanacaklarını ve altyapıyı daha çok ön plana çıkartacaklarının mesajını veren deneyimli futbol adamı, gençlerden Trabzonspor misyonunu en iyi şekilde temsil etmelerini istedi. Geleceğin yıldız futbolcu adaylarına hayatından kesitler veren Sümer, "Yeteneklerinizi ve neler yapabileceklerinizi biliyoruz. Sizlerin buraya yürekten bağlı olduğunuz tartışılmaz. Ben mücadeleci ve savaşçı bir ruha sahibim. Yaşantım mücadele etmekle geçti. Sizden de aynı şeyleri bekliyorum. Hep birlikte sevdamız için bütün özverimizle dirençli olacağız" diyerek, genç isimlere duyduğu güveni dile getiriyor.

Öncelik savunma

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transferde ağırlığı ise savunma hattına vermiş durumda. Durica, Uğur Demirok ve Hubocan gibi savunma oyuncularıyla yolların ayrılmasından sonra bordo-mavili kulüp, bu bölgede yaşanan boşluğu 1 Temmuz'da başlayacak kampa kadar gidermeye çalışacak. Karadeniz ekibinin gündeminde yer alan Damien Da Silva ile görüşmeler sürerken, defansa bir oyuncu daha transfer etmenin planları yapılıyor. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon savunmada yaşadığını problemleri Slovenya'da başlayacak olan kampta gidermek için çalışmalarına ağırlık verecek. Gitmesi muhtemel oyuncuların durumuna göre yapılacak transferler de şekillenecek.

Geçtiğimiz sezon fazla verim alamadığı yüksek maliyetli oyuncuların durumlarının yanı sıra transfer teklifi alan futbolcular hakkında karar vererek kadro şekillendirmesine gidecek olan Trabzonspor, herhangi bir sıkıntıya meydan vermemek için bazı bölgelerde muhtemel doğacak boşluk karşısında ise araştırmalarını sürdürüyor. Taramalarını bu yönde yapan Genel Koordinatör Özkan Sümer, genç ve tecrübeli isimlerin birbirini tamamlayacak özellikte olmasına büyük bir önem veriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber