Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 14:18 Yorum: 0

Sümeyye Erdoğan Ve Selçuk Bayraktar’dan Twitter Paylaşımı

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti, nikah öncesi Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda tebriklere teşekkür etti.

Sümeyye Erdoğan Ve Selçuk Bayraktar’dan Twitter Paylaşımı

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti, nikah öncesi Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda tebriklere teşekkür etti. Bayraktar, kendisini Şırnak'tan gönderdikleri bir fotoğrafla tebrik eden askerlerin fotoğrafını paylaştı.

Selçuk Bayraktar ile bugün Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde dünya evine girecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Twitter hesabından kendisini tebrik edenlere teşekkür etti.

Sümeyye Erdoğan, şu ifadelere yer verdi: "Bu mutlu günümüzde tebriklerini ileten tüm dostlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hayır dualarını bekliyorum."

Selçuk Bayraktar ise Twitter hesabından Şırnak'tan kendisini tebrik eden askerlerin yolladığı bir fotoğrafı paylaştı.

"Selçuk abi mutluluklar, Şırnak'tan selamlar Bursa/JÖH" ifadelerinin yer aldığı fotoğrafa Selçuk Bayraktar şu notu düştü: "Şırnak'ta operasyon sebebiyle nikaha gelemeyen kahraman kardeşlerim en güzel hediyeyi yollamış."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber