Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 13:48 Yorum: 0

Sümeyye Erdoğan’ın Nikahı Dolayısıyla Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın, Selçuk Bayraktar ile nikahının yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde...

Sümeyye Erdoğan’ın Nikahı Dolayısıyla Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın, Selçuk Bayraktar ile nikahının yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde hazırlıklar devam ederken, trafiğe kapatılacak yolların kenarlarına bariyerler döşendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Selçuk Bayraktar ile yarın nikahının gerçekleşeceği Halkalı Yahya Kemal Beyatlı (YKB) Gösteri Merkezi'nde hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor. Nikahın gerçekleşeceği alanda ve çevresinde emniyet ekipleri tarafından bariyerler ile yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerin belediye işçileri tarafından, belirlenen güzergahlara da yerleştirildiği görüldü. Ayrıca, nikahı takip edecek basın mensuplarının platformu da hazırlandı.

NİKAH NEDENİYLE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

YKB'ye çıkan bazı yolların ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik gerekçesiyle gece saat 00.15'ten itibaren kapatılacağı açıklanmıştı. Kapatılan yollar ise, "Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet Benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak" olarak belirlenmişti.

Sürücülerin kullanabilecekleri alternatif yollar ise şöyle: "Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Muammer Aksoy Caddesi, Basın Ekspres Yolu."

İŞTE YKB GÖSTERİ MERKEZİ

Küçükçekmece Belediyesi tarafından 2013 yılında "Arenamega" ismiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan dev gösteri merkezinin adı daha sonra Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi olarak değiştirildi. Yahya Kemal Gösteri Merkezi İstanbul'un en büyük gösteri merkezi olma özelliği taşıyor. Gösteri merkezi, 10 bin kişi kapalı mekanda olmak üzere toplam 35 bin seyirciyi ağırlayabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber