Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 26 Kasım 2020 - 10:43 Yorum: 0

Sungurlu HEM’de sedef kakma eğitmeni yetiştirilecek

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'na "Sedef Kakma Sanatı Eğitmen Eğitimi" projesiyle başvuruda bulunan Sungurlu Halk Eğitimi Merkezi ajans tarafından desteklenmeye...

Sungurlu HEM’de sedef kakma eğitmeni yetiştirilecek

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'na "Sedef Kakma Sanatı Eğitmen Eğitimi" projesiyle başvuruda bulunan Sungurlu Halk Eğitimi Merkezi ajans tarafından desteklenmeye hak kazanan kurumlar arasında yerini aldı.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın bölgedeki merkezi kamu kurumlarının güçlendirilmesi, sivil toplumun ve özel kesimin güçlendirilmesi, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunabilecek diğer faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla başlattığı 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında IV. Dönem " Sedef Kakma Sanatı Eğitmen Eğitimi" projesiyle başvuruda bulunan Sungurlu Halk Eğitimi Merkezi ajans tarafından desteklenmeye hak kazanan kurumlar arasında yerini aldı.

Yapılan açıklamada, "Salı günü sözleşme imza töreni düzenlenen program sayesinde kurumumuzda görev yapan kadrolu ve usta öğreticilere kültürel tarihimizde önemli bir yeri olan Sedef Kakma Sanatı ile ilgili teknik bilgi ve stratejileri bir metodoloji içerisinde tanıtmak, Sedef Kakma Sanatı Eğitiminin sahada işleniş şekliyle ilgili yöntem ve yaklaşımları sunmak ve tartışmak, katılımcıların estetik bakış açısı, sentez yeteneği, strateji oluşturma, planlama ve organizasyon becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır" dendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber