Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Aralık 2017 - 18:18 Yorum: 0

Sungurlu huzur operasyonu

Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı "Çocuklarımız Güvende" uygulaması kapsamında ilçeye bağlı köylerde park, bahçe, metruk bina ve mezarlıkları...

Sungurlu huzur operasyonu

Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı "Çocuklarımız Güvende" uygulaması kapsamında ilçeye bağlı köylerde park, bahçe, metruk bina ve mezarlıkları kontrol etti.

Edinilen bilgilere göre İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Polis karakolu ekipleriyle birlikte Uyuşturucu ile mücadele uygulaması kapsamında tüm köylerde uygulama yaptı. Sabah erken saatlerde uygulamaya katılan jandarma ekipleri, okul çevrelerinde kontrol yaptı. Okullarda çocuklarla kucaklaşan jandarma ekiplerinin bu uygulaması büyük beğeni ve ilgi topladı.

Jandarma ekipleri ayrıca tüm köylerde park, bahçe, metruk bina ve mezarlıkları didik didik aradı. Servis araçlarını denetleyen ekipler, bir servis aracına muayeneden, bir araca fazla öğrenci taşımaktan ve bir araca teknik değişiklikten toplam 265 TL idari para cezası uyguladı.

Uygulamanın, çocukların güvenliği için yapıldığı belirtilirken, denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Sungurlu huzur operasyonu

Sungurlu huzur operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber