Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 18 Eylül 2021 - 14:58 Yorum: 0

Sungurlu’da Bülent Serttaş rüzgarı

Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorum'a davet edilen ancak sağlık sorunları nedeni ile...

Sungurlu’da Bülent Serttaş rüzgarı

Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorum'a davet edilen ancak sağlık sorunları nedeni ile ertelenen Bülent Serttaş halk konseri vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kent Meydanı'nda gerçekleşen halk konserinde vatandaşlar ünlü sanatçı Bülent Serttaş'ın, sergilediği muhteşem sahne performansı ile unutulmaz bir akşam geçirdi.

Eski ve son albümündeki sevilen parçalarını peş peşe seslendiren ve hızını alamayıp ses kolonlarının üzerinde performansını sergileyen Serttaş, seslendirdiği şarkılarla, yaptığı espriler ve sempatik tavırlarıyla hem kendi coştu hem de Sungurluluları coşturdu.

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, gösterdiği muhteşem performansla program sonrası alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

Program sonunda Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ünlü sanatçıya teşekkür ederek Sungurlu'yu simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber