Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Ağustos 2016 - 14:23 Yorum: 0

Sungurlu’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Sungurlu’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sungurlu-Çorum karayolunun 19. kilometresinde meydana geldi. Çorum istikametinden Sungurlu istikametine seyir halinde olan Fevzi Can Ocak (23) yönetimindeki 06 TBR 13 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Meydana gelen kazada otomobil hurdaya dönerken, otomobilde yolcu olarak bulunan Selim Ocak (46) ve Mehmet Ocak (26) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücü Fevzi Can Ocak ile diğer yolcu Onur Tokkara ise yaralandı. Yaralı Tokkara olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sürücü Fevzi Can Ocak yaralı olmasına rağmen kazada ölen babası ve ağabeyinin başından ayrılmak istemedi.

Kaza nedeniyle Sungurlu-Çorum karayolunun trafik akışı tek yönden sağlandı. Kazada ölen Selim ve Mehmet Ocak'ın cenazesi olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber