Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Eylül 2022 - 16:03 Yorum: 0

Süper Amatör Küme’de heyecan devam ediyor

Kayseri Süper Amatör Küme A ve B Gruplarında 3. hafta maçları hafta sonu oynanan maçlar ile tamamlandı.

Süper Amatör Küme’de heyecan devam ediyor

Kayseri Süper Amatör Küme A ve B Gruplarında 3. hafta maçları hafta sonu oynanan maçlar ile tamamlandı.

Kayseri Süper Amatör Küme'de 2022-2023 futbol sezonunda üçüncü hafta geride kaldı. Ligin 2. haftasında en gollü karşılaşma 7 golün atıldığı Kayserigücü FK ile Kocasinan Yemlihaspor maçı oldu. 3. hafta sonunda Kocasinan Şimşekspor ile Özvatan Gençlikspor BAY geçen takımlar olurken, Kayseri Gençlerbirliği ise haftayı hükmen galibiyetle kapattı. 3.haftada oynanan 9 maçın 8'i tamamlanırken 1 maç ise güvenlik nedeniyle 3-0 iken tatil edildi. Süper Amatör Küme'de bu hafta sonu oynanacak olan 4.hafta karşılaşmaları ile heyecan devam edecek. Süper Amatör Küme 3. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde;

Kayserigücü FK 5-2 Kocasinan Yemlihaspor

Kayseri Şekerspor 4-0 Gaziosmanpaşaspor

Sungur FK 2-0 Kocasinan Ülküspor

Atletikspor 3-0 Başakpınar Belediyespor

Yahyalıspor 2-1 Trend Gayrimenkul

Argıncıkspor 3-1 Gültepespor

Erciyes Esen Makina FK 2-0 Esentepespor

Akkışlaspor 4-1 Simya Koleji

Kayseri Yolspor 3-0 Amaratspor (Tatil edildi)

Kayseri Gençlerbirliği 3-0 Develi Emar Spor (Hükmen)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber