Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ocak 2017 - 12:38 Yorum: 0

Süper Amatör’de saha karıştı

Süper Amatör Lig'in 13. hafta mücadelesinde Saray Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor 1-1 berabere kaldı.

Süper Amatör’de saha karıştı

Süper Amatör Lig'in 13. hafta mücadelesinde Saray Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor 1-1 berabere kaldı. 1911 Çerkezköyspor yöneticileri ile hakemin maç sonundaki diyalogları karşılaşmaya damga vurdu.

Süper Amatör Lig'de oynanan karşılaşmada 32. dakikada Ali Rıza Gündüz, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda sert ve düzgün vuruşla 1911 Çerkezköyspor'u öne geçirdi. 66. dakikada ise Bahadır Aydınoğlu, sağ kanattan ortaladı. Top direkt kaleye gitti ve maçta eşitlik sağlandı: 1-1.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte 1911 Çerkezköyspor yöneticileri soluğu hakem Ali Akkor'un yanında aldı. Taraflar arasında hararetli tartışmalar yaşandı. Başkan Murat Narçın, hem hakemi hem de yöneticileri sakinleştirmekte zorluk çekse de ortamın tansiyonunu fazla yükseltmeye müsaade etmedi. Ev sahibi ekipte, Tezcan Akbulut, hakeme "Hakkımı helal etmiyorum" dediği için kırmızı kartla cezalandırıldı.

Süper Amatör’de saha karıştı

Süper Amatör’de saha karıştı

Süper Amatör’de saha karıştı

Süper Amatör’de saha karıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber