Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ekim 2017 - 14:48 Yorum: 0

Süper Enduroda Osmangazi başarısı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Düzce'de düzenlenen Motokros ve Süper Enduro Şampiyonası'nda Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı'ndan...

Süper Enduroda Osmangazi başarısı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Düzce'de düzenlenen Motokros ve Süper Enduro Şampiyonası'nda Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı'ndan İsmail Sarışın birinci olurken, Mustafa Kahraman ise ikinci oldu.

Düzce'de bulunan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen Motokros ve Süper Enduro Şampiyonası'nın finallerinde İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Ankara, Bursa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yarışlara katılan sporcular piste çıktı. Final yarışları, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV), Enduro Trial (ET) ve Enduro Kadınlar (EK) kategorilerinde yapıldı. Tek ayaktan oluşan Super Enduro yarışında Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı elde ettikleri derecelerle müsabakaya damga vurdu. Süper enduro kategorisinde piste çıkan Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı'ndan İsmail Sarışın birinci olurken, Mustafa Kahraman ise yarışı ikinci sırada tamamladı.

Süper Enduroda Osmangazi başarısı

Süper Enduroda Osmangazi başarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber