Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Ağustos 2012 - 15:23 Yorum: 0

Süper Kupa finalini yönetecek hakem belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 12 Ağustos Pazar akşamı Yeni Erzurum Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Kupa finalini yönetecek hakem belli oldu

Cüneyt Çakır'ın bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Süleyman Abay da karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

İLK DEFA ÇİZGİ HAKEMLERİ OLACAK

MHK, Süper Kupa 2012 ile birlikte bir ilke imza atarak bu maçta çizgi hakemlerini görevlendirdi. Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek bu finalde çizgi hakemi olarak görev yapacak. TFFHGD Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı da Galatasaray-Fenerbahçe Finalinin gözlemcisi olacak.

EURO 2012'de görev alarak, 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası'nda maç yöneten ilk Türk hakemi olan Cüneyt Çakır ile Çakır'ın yönettiği 3 maçta da kendisine yardımcılık yapan FIFA kokartlı hakemler Bülent Yıldırım ile Hüseyin Göçek, FIFA kokartlı yardımcı hakemler Tarık Ongun ve Bahattin Duran firesiz olarak TFF Süper Kupa 2012'de ekipçe görev yapacak.

Cüneyt Çakır, Pazar günkü maçla hakemlik kariyerindeki ilk Süper Kupa karşılaşmasına çıkacak. Çakır daha önce Şanlıurfa'da oynanan 2010 Ziraat Türkiye Kupası Finalini yönetmişti. Euro 2012'de biri yarı final olmak üzere 3 karşılaşmada düdük çalan Cüneyt Çakır, İspanya-İtalya arasındaki Avrupa Şampiyonası finalinde dördüncü hakem olarak görev yaptı. Çakır şimdiye kadar 64 uluslararası maç yönetti.
 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber