Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Ağustos 2016 - 00:23 Yorum: 0

Süper Kupa Galatasaray’ın

Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan mücadelede normal süresi golsüz, uzatmaları 1-1 biten maçta...

Süper Kupa Galatasaray’ın

Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan mücadelede normal süresi golsüz, uzatmaları 1-1 biten maçta sarı-kırmızılı takım penaltılarda 3-0 galip gelerek kupanın sahibi oldu.

Konya'da oynanan Turkcell Süper Kupa maçında penaltı atışlarında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Galatasaray 10. Süper Kupa'nın sahibi oldu. Normal süresi golsüz eşitlikle sonuçlanan maçın uzatma bölümünde sarı-kırmızılı takım Hakan Balta'nın golüyle 1-0 öne geçti. Chedjou'nun kendi kalesine attığı golle durumu eşitleyen Beşiktaş, uzatma devresinin sonucunu belirledi. Seri penaltı atışlarına geçilen maçta Beşiktaş'ta Oğuzhan, Cenk Tosun ve Atiba'nın başarısız penaltılarına karşılık; Galatasaray Selçuk, Hakan Balta ve Tolga Ciğerci'nin golleriyle kupayı müzesine götürdü.

Maçın ardından düzenlenen törende Turkcell Süper Kupa 2016, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'a verildi. Süper Kupa'da mücadele eden her iki takımın oyuncularına madalyalarını Bakan Kılıç, Başkan Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş verdi. Maçın futbolcusu seçilen Galatasaraylı Fernando Muslera ve maçın hakemlerine de plaket verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber