Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 13 Ağustos 2016 - 18:48 Yorum: 0

Süper Kupa maçı öncesi stadyum önünde olaylar çıktı

Konya'da oynanacak olan Türkcell Süper Kupa maçı öncesinde stadyum önünde olaylar çıktı.

Süper Kupa maçı öncesi stadyum önünde olaylar çıktı

Konya'da oynanacak olan Türkcell Süper Kupa maçı öncesinde stadyum önünde olaylar çıktı. Polis ekipleri olaylara karışan Galatasaraylı taraftarlara biber gazı ve su sıkarak müdahale etti.

Saat 20.45'de başlayacak maç öncesinde Büyükşehir Belediyesi Arena önünde polis ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, bir grup Galatasaray taraftarı stadyum önündeki TOMA araçlarına taş, sopa ve meşale fırlattı. Kurulan barikatları yıkan çok sayıda Galatasaraylı taraftar Beşiktaşlı taraftarların olduğu bölüme hücum etti. Polis ekipleri de taraftarları biber gazı ve TOMA'lardan su sıkarak müdahale etti. Güçlükle yatıştırılan Galatasaraylı taraftarlar yol kenarlarında biber gazının etkisinden kurtulmaya çalıştı. Polis ekipleri ise yoğun güvenlik önlemlerini devam ettiriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber