Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2019 - 17:12 Yorum: 0

Süper Lig’de Son Durum

Milli maçlardan dolayı verilen aranın ardından futbolseverler Spor Toto Süper Lig’e yavaş yavaş adapte olmaya başladı.

Süper Lig’de Son Durum

Milli maçlardan dolayı verilen aranın ardından futbolseverler Spor Toto Süper Lig’e yavaş yavaş adapte olmaya başladı. 31 Mart seçimlerinden dolayı bir hafta daha beklemeye geçen Lig’de heyecan Nisan’ın ilk hafta sonu itibariyle başlamış olacak. Süper Lig’in bütün maçları Bahigo sayfasında bulunmaktadır, Bahigo Giriş için tıklayınız.

Son olarak Kayserispor’la berabere kaldıktan sonra Galatasaray’la puan farkını 6’ya düşüren Medipol Başakşehir liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Bursa deplasmanında önemli bir geri dönüş gerçekleştiren Galatasaray ise şampiyonluk yarışını son ana dek devam ettirmenin peşinde. Her ne kadar şu sıralar yönetimde büyük bir başkanlık krizi ve seçim kararı söz konusu olsa da, Fatih Terim’in tamamen şampiyonluğa yoğunlaştığı ve futbolcularını da birçok şeyden soyutlamaya amaçladığı konuşuluyor.

Bunun dışında Abdullah Avcı’nın da takımını mutlu sonuca ulaştırmak adına tamamen etkin bir çalışma düzenini benimsediği konuşulurken, Beşiktaş’ta ise artık gelecek sezon çalışmaları başladı bile.

Şenol Güneş sonrasında büyük olasılıkla Guti ile yola devam edeceği konuşulan Fikret Orman’ın Mayıs ayındaki başkanlık seçimi sonrasında net bir karara varacağı söyleniyor.

Son zamanlarda ligde zirve yarışında bu üç takımın ismi daha fazla duyulurken, en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe’nin de bir sonraki sezon için şimdiden yoğun bir çalışma evresine geçiş yaptığı ve kadrosunu başarılı isimlerle doldurup bir nevi bahar temizliğine gideceği belirtiliyor.

 

Bahigo Giriş: http://www.bees-online.com/bahigo-giris.php

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber