Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Haziran 2016 - 17:03 Yorum: 0

Şüpheli Tankerde 30 Ton Ham Petrol Ele Geçirildi

Diyarbakır'da jandarma ekipleri tarafından tespit edilen şüpheli bir tankerde 30 ton ham petrol ele geçirildi.

Şüpheli Tankerde 30 Ton Ham Petrol Ele Geçirildi

Diyarbakır'da jandarma ekipleri tarafından tespit edilen şüpheli bir tankerde 30 ton ham petrol ele geçirildi. Jandarmayı fark eden şüpheli veya şüpheliler tankeri bırakıp kaçtılar.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Övündüler Mahallesi Tokaçlı mezrasında bulunan Botaş boru hattının bulunduğu bölgede Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen şüpheli bir tankerde 30 ton ham petrol bulundu. Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı'nca Botaş boru hattından hırsızlık ile mücadele kapsamında önleyici kolluk devriyesi icra edilmiştir. İcra edilen devriye faaliyeti esnasında, Bağlar ilçesi Övündüler mahallesi Tokaçlı mezrasında bulunan Botaş boru hattının bulunduğu bölgede şüpheli bir araç tespit edilmiş, Jandarma ekiplerini fark eden şüpheli veya şüphelilerin, içerisinde yaklaşık 30 ton ham petrol bulunan akaryakıt tankerini olay yerinde bırakarak kaçtıkları tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen 1 adet tanker, tanker içerisinde bulunan 30 ton ham petrol ve suçta kullanılan malzemelere el konulmuştur. Olay yerinden kaçan ve kimlikleri tespit edilen şüpheli ve şüphelilerin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber