Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Sur Belediyesinden toplu iş sözleşmesi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Sur Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.Sur Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden...

Sur Belediyesinden toplu iş sözleşmesi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Sur Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Sur Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden görüşmelerin sonuçlandığı açıklandı.

Yapılan sözleşmede, işçi maaşlarına yüzde 13 oranında zam yapıldığı bildirildi.

Sur Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yapılan sözleşmede, belediyenin çok dilli ve çok kültürlü sosyal yapısından daha verimli ve etkin yapılması için, "İşveren çalışanlarına İngilizce, Kürtçe (Kurmanci ve Zazaca), Süryanice, Ermenice, Arapça ve Keldanice dillerinde eğitim amaçlı kurslar düzenler” maddesinin yer aldığı kaydedildi.

Sur Belediyesinde düzenlenen toplu iş sözleşme törenine, Sur Belediyesi Başkanı Seyid Narin, Belediye-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Vezir Perişan ve sendika temsilcileri katıldı. 

Yapılan konuşmaların ardından, taraflar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber