Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:58 Yorum: 0

Sur’dan insan manzaraları

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından hayat normale dönerken, her şeye rağmen yaşamlarını sürdüren ilçe sakinlerinin...

Sur’dan insan manzaraları

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından hayat normale dönerken, her şeye rağmen yaşamlarını sürdüren ilçe sakinlerinin unutulmaz anları amatör fotoğrafçı Yılmaz Tarancı'nın objektifine yansıdı.

Yılmaz Tarancı objektifine yansıyan Sur halkının artık gülmeye başladığı görüldü. Kazılan hendek, kurulan barikat ve sonrasında başlatılan terör operasyonu dolayısıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve bir kısmında yasak kaldırılarak hayat eski akışına dönen Sur ilçesi fotoğraf sanatçılarının akınına uğradı. İlçeye giden fotoğraf sanatçıları, yasağın ardından tarihi sokaklarda insan manzaraları çekiyor. Tarihi Sur ilçesi ara sokaklarında amatör fotoğraf sanatçısı Yılmaz Tarancı'nın objektifini yansıyan insan manzaraları dikkat çekti.

'Yaş Otuz Beş Yolun Yarısı Eder', "Dante Gibi Ortasındayız Ömrün" dizelerinin sahibi, Cumhuriyet dönemi Şairlerinden Diyarbakırlı Cahit Sıtkı Tarancı'nın yeğeni olan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunu Yılmaz Tarancı da amatör fotoğrafçı olarak Sur ilçesinde insan manzaralarını objektifine yansıttı.

Sur’dan insan manzaraları

Sur’dan insan manzaraları

Sur’dan insan manzaraları

Sur’dan insan manzaraları

Sur’dan insan manzaraları

Sur’dan insan manzaraları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber