Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Temmuz 2014 - 11:28 Yorum: 0

"Süreyya Hoca" evine döndü

İzmir Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ile önemli başarılar elde ettikten sonra görevinden ayrılan tecrübeli antrenör Süreyya Işıldak, bu sezon tekrar takımın başında olacak

'Süreyya Hoca' evine döndü

İZMİR (AA) - ALİ KORKMAZ - İzmir Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ile önemli başarılar elde ettikten sonra görevinden ayrılan antrenör Süreyya Işıldak, bu sezon tekrar takımın başına geçti.

Süreyya Işıldak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "burası benim yuvam" dediği İzmir Büyükşehir Belediyespor'a 27-28 yıl hizmet verdiğini, kulüp kurulduktan sonra başına geçtiği hentbol şubesinde elinde gelen çalışmaları yaptığını söyledi. Her kategoride yakaladığı başarıların her antrenöre nasip olmayacağını vurgulayan Işıldak, şöyle konuştu:

"Çalıştığımız dönemde okul kulüp işbirliğiyle önemli işler yaptık. Şimdi projemiz daha da büyüdü. Artık okul kulüp işbirliğiyle tüm okulları kucaklamak ve onları kulübümüze çekmek için uğraşacağız. Bu işe gönül vermiş beden eğitimi öğretmenlerini kulübünüze çekip, onların her türlü ihtiyacını gidermek istiyoruz."

Işıldak, İzmir'de hangi bölgede daha çok hentbol oynandığını tespit ettiklerine işaret ederek, buraları pilot yer olarak seçtiklerini, buradaki hentbolcuları kulüp bünyesine katacaklarını ifade etti.

Bu sezon ligdeki yarışta geri kalmayacaklarını bildiren Işıldak, şunları kaydetti:

"Hırslı bir öğretmenim, her zaman çalıştığım ekibin başarılı olmasını isterim. Bu sezon bazı oyuncularımız takımdan ayrıldı. Ancak biz yeni bir jenerasyonla yolumuza devam edeceğiz. Genç kadromuzla önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz yıllarda Türk Milli Takımı'nın çoğunluğunu İzmirli oyuncular oluşturuyordu. Bu oyuncular İzmir'de yetişip çeşitli kulüplere gidiyordu. İzmir'de bitmek bilmeyen bir kaynak var. İzmir Büyükşehir Belediyespor sporcusuz kalmaz, şaşıracaksınız çok güzel bir takımımız olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber