Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2016 - 09:18 Yorum: 0

Suriye’de ÖSO ile DEAŞ arasında çatışmalar sürüyor

Kilis'in karşısında sınırın Suriye tarafındaki köylerde Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü DEAŞ arasında çatışmalar sürerken, Türk Silahlı...

Suriye’de ÖSO ile DEAŞ arasında çatışmalar sürüyor

Kilis'in karşısında sınırın Suriye tarafındaki köylerde Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü DEAŞ arasında çatışmalar sürerken, Türk Silahlı kuvvetleri tarafından sınırda konuşlu bulunan fırtına obüs topları ile ateş destek vasıtalarıyla DEAŞ mevzileri vuruluyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ateş desteğinde Özgür Suriye Ordusu ilerleyişini sürdürüyor. Çatışmaların sürdüğü bölgelere sınırın sıfır noktasında konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve ateş vasıtalarıyla DAEŞ terör örgütü mevzileri ve hedefleri vuruluyor. Vurulan DEAŞ hedeflerinden dumanlar yükseldiği Türk tarafındaki sınır köylerinden görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber