Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 12 Şubat 2019 - 19:58 Yorum: 0

Suriye’de tutuklu bulunan bazı kişiler serbest bırakıldı

Dışişleri Bakanlığı, Astana süreci kapsamında, Suriye'de muhalif gruplar ve rejim tarafından gözaltında tutulan bazı kişilerin el Bab'da karşılıklı...

Suriye’de tutuklu bulunan bazı kişiler serbest bırakıldı

Dışişleri Bakanlığı, Astana süreci kapsamında, Suriye'de muhalif gruplar ve rejim tarafından gözaltında tutulan bazı kişilerin el Bab'da karşılıklı ve eşzamanlı olarak serbest bırakıldığını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Astana süreci kapsamında Türkiye, Rusya Federasyonu ve İran'ın yansıra Birleşmiş Milletler'in katılımıyla kurulan Zorla Alıkonan/Kaçırılan Kişilerin Serbest Bırakılması, Cenazelerin Takası ve Kayıp Şahısların Akıbetinin Tespitine İlişkin Çalışma Grubu bünyesinde hazırlanan ikinci proje çerçevesinde, Suriye'de muhalif gruplar ve rejim tarafından gözaltında tutulan bazı kişiler, 12 Şubat 2019 tarihinde muhaliflerin kontrolündeki el Bab'ın güneyindeki Abu Zindeyn mıntıkasında karşılıklı ve eşzamanlı olarak serbest bırakılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber