Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Eylül 2014 - 12:33 Yorum: 0

Suriye'deki IŞİD hedeflerine saldırı

ABD ve müttefiklerinin düzenlediği saldırıların ardından Öncüpınar Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluştu

Suriye'deki IŞİD hedeflerine saldırı

KİLİS (AA) - ABD ve müttefiklerinin düzenlediği saldırıların ardından Suriyelilerin, Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelişleri sürüyor.

ABD öncülüğünde Suriye’de, IŞİD'e yönelik hava saldırısı düzenlemesi nedeniyle Suriyelilerin, Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan giriş ve çıkışlar da artış gözlendi.

Pasaportu bulunan Suriyeliler, yanlarına aldıkları eşyalarla kilometrelerce yürüyerek Öncüpınar Sınır Kapısı'na geliyor. Gümrükte işlemleri yapılan Suriyeliler, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluşturdu. Pasaportla Türkiye'ye giriş yapan bazı Suriyeliler ise temel ihtiyaçlarını Kilis'te karşıladıktan sonra ülkelerine dönüyor.

Öncüpınar Sınır Kapısı'ndaki özel hareket ekipleri zırhlı araçlarla tedbir alırken, Suriye sınırındaki tank ve zırhlı araçların namluları Suriye'ye çevrildi. Zırhlı araçlar, 24 saat boyunca sınır hattında devriye görevi yapıyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber