Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Nisan 2017 - 21:38 Yorum: 0

Suriye’den Ceylanpınar’daki hudut karakoluna ateş açıldı

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin kontrolünde olan Suriye'nin Haseki iline bağlı Rasulayn ilçesinden Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki...

Suriye’den Ceylanpınar’daki hudut karakoluna ateş açıldı

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin kontrolünde olan Suriye'nin Haseki iline bağlı Rasulayn ilçesinden Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Aksoy Hudut Karakoluna ateş açıldı.

Akşam saatlerinde terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin kontrolünde olan Suriye'nin Rasulayn bölgesinden Ceylanpınar ilçesindeki Aksoy Hudut Karakoluna ateş açıldı. Saldırı sonrası sınırdaki Ateş Oğlu Karakolundan ateş açılan noktalara fırtına obüs topları ile karşılık verildi. Patlama ve silah sesleri Ceylanpınar ilçe merkezinde hareketliliğe ve paniğe neden olurken, belediyeden yapılan anonsta vatandaşlara mecbur kalınmadıkça sınır hattından uzak durmaları yönünde uyarı yapıldı. Güvenlik güçlerinin de Suriye sınırındaki devriyelerini arttırdığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber