Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Mayıs 2016 - 14:03 Yorum: 0

Suriye’den Türkiye’ye Geçmeye Çalışan 480 Kişi Yakalandı

Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 480 şahıs ile Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollardan gitmeye çalışan 16 kişi güvenlik...

Suriye’den Türkiye’ye Geçmeye Çalışan 480 Kişi Yakalandı

Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 480 şahıs ile Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollardan gitmeye çalışan 16 kişi güvenlik kuvvetleri tarafından yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 480 kişi ile Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 16 şahıs yakalandı. Bu müdahale sonucunda; bir araç, bir küçükbaş hayvan, 2 bin paket sigara, 10 cep telefonu ele geçirildi.

Irak'tan Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 44 şahıs ile Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 8 şahıs yakalandı. Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 32 şahıs ile Ege denizindeki kara sularımızda 52 kişi gözaltına alındı.

İzmir Dikili'deki Madra çayı güneyinde bir gurup düzensiz göçmenin bulunduğu bilgisi üzerine, sahil güvenlik unsuru tarafından lastik bottaki 52 göçmen sağ kurtarıldı. Ayrıca, Balıkesir Erdek'te Kapıdağ Yarımadası İlhanlar köyü sahilinden kürekli sandal ile denize açılıp rüzgârın etkisiyle sürüklenen üç şahıs, sahil güvenlik ekibince kurtarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber