Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Eylül 2014 - 16:53 Yorum: 0

Suriyeli 100 bin kimsesiz çocuğa yardım

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki saldırılarda ailesini kaybeden 100 bin Suriyeli kimsesiz çocuğa gıda başta olmak üzere kıyafet, barınma gibi birçok yardımda bulunuyor

Suriyeli 100 bin kimsesiz çocuğa yardım

HATAY (AA) - İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki saldırılarda ailesini kaybeden 100 bin Suriyeli kimsesiz çocuğa gıda başta olmak üzere kıyafet, barınma gibi çeşitli yardımlarda bulunuyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi basın danışmanı Burak Karacaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'nin Hama, Halep, Şam ve Humus gibi iç bölgelerdeki saldırılarda kimsesiz kalan çocuklara yardım ulaştırılmaya devam ettiklerini söyledi.

Suriye'nin iç bölgelerindeki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürüttüklerini de vurgulayan Karacaoğlu, kimsesiz çocuklara ulaştırdıkları yardımların yanı sıra çeşitli eğlenceler düzenleyerek onların savaş psikolojisinden biraz olsun uzaklaştırmaya çalıştıklarını belirtti.

Yaklaşık 100 bin kimsesiz çocuğa maddi ve manevi destekte bulunduklarını belirten Karacaoğlu, yardımlarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Karacaoğlu, çevresinde rejim askerlerinin bulunduğu Doğu Guta bölgesindeki yetimlere de nakdi yardımda bulunduklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber