Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Suriyeli aile Vali Kalkancı’yla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye'ye gelerek...

Suriyeli aile Vali Kalkancı’yla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye'ye gelerek Adıyaman'a yerleşen Suriyeli Yahya El Recco ve ailesini makamında kabul etti.

Suriye'deki iç savaş dolayısıyla Adıyaman'a yerleşen Suriyeli Yahya El Recco ve ailesi İl Göç İdaresi Müdürü Mahmut Öztürk ve göç idaresi uzmanlarıyla birlikte Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret ederek, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü nedeniyle bir buket çiçek verdi. Ziyarette, İl Göç İdaresi Müdürü Mahmut Öztürk, göç idaresi olarak göçmen ailelere yönelik Adıyaman'da yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Kalkancı'ya bilgi verdi. Göçmenler Günü dolayısıyla Suriye Halepli Recco ve ailesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Suriye'deki iç karışıklığın meydana geldiği günden bu yana Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti olarak Suriyeli muhacirlere evlerimizi ve gönüllerimizi açtık. Türkiye, tarih boyunca kendisinden destek bekleyen mazlumlara aidiyeti ne olursa olsun her zaman yürek kapılarını açık bırakmıştır. Suriye'de barış hakim olana kadar damuhacir kardeşlerimizi ülkemizde ve ilimizde ağırlamaya devam edeceğiz. Suriyeli kardeşlerimize destek olma konusunda da Adıyaman'ın çok iyi bir noktada olduğunu görüyoruz" dedi.

Suriyeli aile Vali Kalkancı’yla bir araya geldi

Suriyeli aile Vali Kalkancı’yla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber