Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Kasım 2014 - 11:18 Yorum: 0

Suriyeli ailelere gıda yardımı

Kızıltepe Belediyesi, yaşanan iç savaş nedeniyle Suriye’den göç etmek zorunda kalan Suriyeli ailelere gıda yardımında bulundu

Suriyeli ailelere gıda yardımı

MARDİN (AA) - Kızıltepe Belediyesi, yaşanan iç savaş nedeniyle Suriye’den göç etmek zorunda kalan Suriyeli ailelere gıda yardımında bulundu.

Kızıltepe Belediyesi, başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Suriyeli ailelere içinde pirinç, makarna, fasulye, mercimek, şeker, bulgur ve sıvı yağdan oluşan yardım kolilerini dikmen mahallesinde ikamet Suriyeli ailelere dağıttı.

Kızıltepe Belediyesi Başkanı İsmail Ası, Kızıltepe sakinleri ve belediye olarak Suriye'nin Rojava bölgesinden gelen ailelere her konuda destek olmanın ilk öncelikleri olduğunu söyledi.

Ası, "Bu kentteki tüm vatandaşlar, Rojava halkına yüreklerini açmıştır. Belediye olarak her konudaki istekleri yerine getirmek önceliğimizdir. Bulunduğumuz mahallerdeki meclislerimizle diyalog içinde tüm ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için arkadaşlarımız görevlendirilmiştir. Belediye olarak başlattığımız yardım kampanyası halkımızın büyük desteği ile devam ediyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber