Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Suriyeli ailelere gıda yardımı

İHH ve Adıyaman İnsani Yardım Derneği, 35 Suriyeli aileye gıda yardımında bulundu

Suriyeli ailelere gıda yardımı

ADIYAMAN (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Adıyaman İnsani Yardım Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında, 35 Suriyeli aileye gıda yardımında bulunuldu.

Vakfın Adıyaman Mülteci Birimi Başkanı Nebi Terzioğlu, yaptığı açıklamada, vakıf olarak yardımlarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Terzioğlu, ülkelerindeki iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin mağdur olmaması için mücadele ettiklerini belirterek, anadolu insanının cömertliğini dünyanın gördüğünü vurguladı.

Suriyeli ailelerin her zaman yanlarında olduklarının altını çizen Terzioğlu, şunları kaydetti:

"Bugün itibariyle Adıyaman İHH olarak bizde kayıtlı olan ve dönemsel olarak yardım ettiğimiz 66'sı Kobanili olmak üzere 411 mülteci aileye yardımlarımız devam ediyor. Bu kardeşlerimize gıda başta olmak üzere her türlü ev eşyası yardımında bulunuyoruz. Bu yardımları yaparken din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmıyoruz. Mazlum, mazlumdur ve mazlumun dini sorulmaz. Biz İHH olarak bu güne kadar, bu şekilde çalıştık ve çalışıyoruz"

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber