Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Şubat 2017 - 15:33 Yorum: 0

Suriyeli Bana, iki bacağı kopan Abdulbasit’i ziyaret etti

Twitter'daki hesabından Halep'teki katliamları dünyaya duyurarak yardım çağrısında bulunan Suriyeli Bana Alabed annesi ve babası ile birlikte, dün İnsan...

Suriyeli Bana, iki bacağı kopan Abdulbasit’i ziyaret etti

Twitter'daki hesabından Halep'teki katliamları dünyaya duyurarak yardım çağrısında bulunan Suriyeli Bana Alabed annesi ve babası ile birlikte, dün İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığı ile tedavi edilmek üzere Hatay'a getirilen iki bacağı kopan 10 yaşındaki Abdulbasit Alsatuof'u hastanede ziyaret etti.

Halep'teki katliamlara dikkat çeken Suriyeli 7 yaşındaki Bana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yapılan girişimlerle bombalardan kurtarılıp, ateşkes anlaşmasının ardından gerçekleştirilen tahliye sonucu ailesiyle birlikte İdlib'e getirildi. Aralık ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulunan Halepli Bana, bugün de Hatay'da tedavi altına alınan Abdulbasit Alsatuof'u ziyaret etti ve çiçek ile çeşitli hediyeler verdi.

Bana, ziyaret sırasında, Abdulbasit Alsatouf'a geçmiş olsun dileklerini sunarken, Türkiye'de kısa sürede tedavi olup, sağlığına kavuşacağını söyledi.

İdlib ilinde hava saldırısında iki bacağı kopan ve daha sonra da İHH aracılığı ile Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan ambulansla tedavi edilmek üzere Hatay'a getirilen Abdulbasit Alsatuof ise ziyaretten memnun olduğunu ifade etti.

Suriyeli Bana, iki bacağı kopan Abdulbasit’i ziyaret etti

Suriyeli Bana, iki bacağı kopan Abdulbasit’i ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber