Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Suriyeli çocuğa mendil sattırıldığı iddiası

Adana'da, trafik ışıklarında çocuğa mendil sattırdığı ileri sürülen Suriyeli şüpheli, MOBESE kamerasından tespit edilerek yakalandı

Suriyeli çocuğa mendil sattırıldığı iddiası

ADANA (AA) - Suriyeli bir çocuğa trafik ışıklarında zorla mendil sattırdığı öne sürülen aynı ülke vatandaşı şüpheli, MOBESE kameralarınca tespit edilerek gözaltına alındı.

Polis ekipleri, MOBESE kamerasında, merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki trafik ışıklarında sürücülere kağıt mendil satan çocuğun, aldığı paraları bir kişiye teslim ettiğini gördü.

Bölgeye sevk edilen Güven Tim Büro Amirliği ekipleri, 7 yaşındaki Suriyeli M.A. ile çocuğu zorla çalıştırdığı öne sürülen ve motosikletle kaçmaya çalışan aynı ülke vatandaşı Muhammet E.Ş'yi yakaladı.

Muhammet E.Ş, ifadesi alınmak üzere, M.A. ise ailesinin tespit edilebilmesi için Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürüldü.

Şüphelinin kullandığı motosikletin, kayıtlarda hurdaya ayrıldığı, plakasının ise başka motosiklete ait olduğu belirlendi.

Öte yandan, M.A'nın babasının, Suriye'deki iç savaşta yaşamını yitirdiği öğrenildi.

ETİKETLER: Adana , Suriyeli çocuk
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber