Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Suriyeli kadınlara seminer

Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından Suriyeli kadınlara yönelik ''Kadına Yönelik Şiddet'' konulu seminer düzenlendi

Suriyeli kadınlara seminer

GAZİANTEP (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından, Suriyeli kadınlara yönelik, ''Kadına Yönelik Şiddet'' konulu seminer düzenlendi.

Konteyner kentteki sosyal tesislerde düzenlenen seminer öncesi Suriyeli kadınlar ile bir araya gelen Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi yetkilileri, kadınların sorunlarını dinledi.

Programda ayrıca Türkçe ve Arapça hazırlanan ve içerisinde kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin bilgilerin yer aldığı broşür dağıtıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan sosyal çalışma görevlisi Melek Bağcı, katılımcılara, kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yasal düzenlemeler, mevcut durum ve aile içi şiddet konularında bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber